Drone foto Park de Stadshoeve Zwolle Stadshagen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Dan vind je hieronder wellicht het antwoord.

Je bent welkom:

  • Tussen zonsopgang en zonsondergang
  • Als je zuinig bent op onze spullen
  • Bij onze dieren, maar voeren is niet toegestaan. Onze vrijwililgers en collega’s van Frion zorgen er voor dat onze dieren gevoerd worden
  • Als je rekening houdt met elkaar, met de dieren, met de tuinen en met de wijk
  • Met je hond, maar dan wel aangelijnd, in de gebouwen wanneer je dit met de collega’s van de bistro overlegd
  • Ook op de fiets, zet deze wel in de daarvoor bestemde stalling naast de bistro
  • Op eigen risico en het bestuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal en schade aan persoonlijke bezittingen of letsel

Je mag uiteraard zelf eten en drinken meenemen, echter wel het verzoek om afval in de afvalbakken te deponeren of mee te nemen naar huis. Wil je gebruik maken van onze eet & drink gelegenheid? Dan kan je het beste de openingstijden van Bistro de Stadshoeve bekijken op hun website.

Ja, gedurende de openingstijden van ons Park is er gratis toegang tot ons toilet. Buiten de openingstijden kan je gebruik maken van ons park, maar is ons pand niet open.

Maandag – Gesloten
Dinsdag – 10:00 tot 18:00 uur
Woensdag – 10:00 tot 18:00 uur
Donderdag – 10:00 tot 21:30 uur
Vrijdag – 10:00 tot 21:30 uur
Zaterdag – 10:00 tot 21:30 uur
Zondag – 10:00 tot 21:30 uur

Ja, je kan ons ook telefonisch bereiken. Je zult Bistro de Stadshoeve aan de telefoon krijgen tijdens openingstijden op nummer 038 457 98 77

Wij vinden geregeld items op het park die zijn achtergebleven. Deze items leggen wij in de gevonden spullen bak. Loop tijdens openingstijden gerust binnen om te vragen of jouw item erbij ligt.

LET OP: eens per kwartaal doneren wij de niet opgehaalde gevonden spullen aan een goed doel. Dus wacht niet te lang.

Wij hebben een rolstoel vriendelijk park. In onze hummelhoeve speeltuin hebben wij zelfs een nestschommel beschikbaar. Alleen het speelkasteel is niet toegankelijk voor de rolstoelen door het losse zand.

Park de Stadshoeve is een stichting. Alle giften & subsidies gaan naar het onderhoud van het park, het eten van de dieren en ook de verzorging van onze dieren. Ons park draait 100% op vrijwilligers die ons Park maken tot wat het is.

Honden zijn, mits aangelijnd, welkom op ons Park.

Neem contact met ons op