Vergaderruimte

Bij Park de Stadshoeve hebben wij twee prachtige vergaderruimtes. Naast de mooie groene omgeving, is onze locatie uitstekend bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Wij zijn gevestigd op loopafstand van een bushalte en dichtbij Station Stadshagen. Daarnaast hebben wij gratis parkeergelegenheid, een oplaadpunt voor elektrische auto en is er voldoende plek voor fietsen. 

Broedkamer

Onze vergaderruimtes en arrangementen

Bij Park de Stadshoeve zijn twee verschillende ruimtes die je kunt reserveren voor bijeenkomsten en vergaderingen. De ruimtes zijn verschillend van grootte en bieden verschillende mogelijkheden. 

Broedkamer met zes tafels

Broedkamer

De “Broedkamer” is een mooie ruimte gelegen direct achter de bistro. Het heeft een digibord, gratis WIFI en een flip-over. Gebruik hiervan is inbegrepen in de prijs. De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen en er zijn verschillende opstellingen mogelijk.

Meer informatie
Vergaderruimte legnest bij Park de Stadshoeve

Legnest 

Het “Legnest” is een lichte ruimte boven in de Stadshoeve. De ruimte is alleen met een trap bereikbaar. Het heeft een tv-scherm waaraan je een laptop kan aansluiten, gratis WIFI en een flip-over. De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen en er zijn verschillende opstellingen mogelijk. 

Meer informatie
Vergader arrangement

Vergaderarrangementen

Wanneer je gebruik maakt van een ruimte, dan neem je consumpties af van Bistro de Stadshoeve. Het meenemen van eigen eten en drinken is dus niet toegestaan. Voor zowel drinken, lunch als diner kan de Bistro je volledig ontzorgen. Afspraak op maat is ook altijd mogelijk. 

Meer informatie

Steun ons park word Vriend van de Stadshoeve

Wij kunnen alleen bestaan door donaties, de inzet van onze vrijwilligers en ondersteuning van onze Vrienden. Vanaf €25,- per jaar ben je Vriend en steun jij onze stichting. Hiermee kunnen wij ons park onderhouden en open houden. Uiteraard geven wij jou als Vriend extra voordelen bij Burendag of andere activiteiten op ons park. Geef hier jouw gegevens door en doneer of word Vriend van de Stadshoeve.

Ga naar de donatiepagina
Bistro de Stadshoeve

Nieuws van de Stadshoeve

Klusochtend 13 april

Afgelopen zaterdag hebben we met de vrijwilligers van de Stadshoeve en omwonende uit de wijk [...]

Lees meer
Beweegroute Het Stadspad

Bewegen, Flora & Fauna Beweegroute Het Stadspad is 2 kilometer lang, maar kan worden ingekort [...]

Lees meer
Bekijk alle nieuws

Volg ons op instagram

Ga naar instagram