Partnerships voor Zakelijk Zwolle

Kleine en grote ondernemers ondersteunen Park de Stadshoeve in de doelstellingen om een verbindende factor te zijn voor de wijk Stadshagen in Zwolle. Wij zijn enorm dankbaar aan alle ondernemers die ons reeds steunen middels een ZZP-partnership, MKB Partnership dan wel als samenwerkingspartner. Werk jij bij een bedrijf dat lokaal meer wil betekenen? Ontdek de mogelijkheden om de initiatieven van ons park in Zwolle te ondersteunen!

Drone foto Park de Stadshoeve Zwolle Stadshagen

Onze partnerships

Of je nu een kleine ondernemer bent, of toch een grotere MKB partij in Zwolle en omgeving? Voor elke ondernemer hebben wij een passende manier om met ons samen te werken. 

eieren zzp

ZZP-Partners 

Wij sluiten ZZP-ers graag aan bij ons initiatief. Er zijn drie verschillende partnerships mogelijk. In ruil voor de financiële steun krijg je als zzp-partner extra’s in de vorm van gebruik van de faciliteiten, bekendheid via onze sociale media en meer.

Bekijk ZZP-Partnership
Jumbo Nagelmeaker steunt Park de Stadshoeve

MKB-Partners

Ook voor MKB-ers hebben wij een mooi sponsorpakket. Steun ons en krijg diverse voordelen. Wij kennen vier verschillende MKB-Partnerships, namelijk het ‘Bronzen’, ‘Zilveren’, ‘Gouden’ en ‘Platinum’ ei. Iets voor jou? 

Bekijk MKB-Partnerships
Paul en Bas klussen bij de Stadshoeve

Samenwerkingspartners

Er zijn diverse partijen die ons een warm hart toedragen en daarom bijvoorbeeld korting te geven op aankopen of een deel van hun inzet niet in rekening te brengen. Ook samenwerkingspartner worden? Lees snel verder!

Meer over samenwerken

Steun ons park word Vriend van de Stadshoeve

Wij kunnen alleen bestaan door donaties, de inzet van onze vrijwilligers en ondersteuning van onze Vrienden. Vanaf €25,- per jaar ben je Vriend en steun jij onze stichting. Hiermee kunnen wij ons park onderhouden en open houden. Uiteraard geven wij jou als Vriend extra voordelen bij Burendag of andere activiteiten op ons park. Geef hier jouw gegevens door en doneer of word Vriend van de Stadshoeve.

Ga naar de donatiepagina
Bloementuin bij de Stadshoeve

Nieuws van de Stadshoeve

Klusochtend 13 april

Afgelopen zaterdag hebben we met de vrijwilligers van de Stadshoeve en omwonende uit de wijk [...]

Lees meer
Beweegroute Het Stadspad

Bewegen, Flora & Fauna Beweegroute Het Stadspad is 2 kilometer lang, maar kan worden ingekort [...]

Lees meer
Bekijk alle nieuws

Volg ons op instagram

Ga naar instagram