Dierenwelzijnsmarkt

Woensdag 10 juli

Op de Dierenwelzijnsmarkt is van alles te zien, te doen en te leren over dieren. Er is een heuse mini-Kinderboerderij met echte dieren en er zijn ezeltjes.

Zo zijn er informatie stands van het Dierenasiel, de organisatie Blijf-van-mijn-Dier, de Zwolse Dierenartsen, de Zwols Dierenvoedselbank, de Stadshoeve, Zwolse Kinderboerderijen, de Dierweide Berkum, de Wijkboerderijen, etc. etc.

Een Honden behendigheid demonstratie mag natuurlijk ook niet ontbreken en daarnaast zijn er voor de kinderen een Schminktent, waar je jezelf een Dierengezichtje kunt laten schminken en nog andere creatieve activiteiten. De Stadsdierenarts is er met zijn Dierenzorg-bus en je kunt er een echte Dierenambulance van binnen bekijken. Ook kunnen de kinderen op de foto met de mascotte van Flappus, een (huis)dier en Dinosaurus Rext van Dinoland, en meedoen aan een quiz die wordt verzorgd door Dinoland. De markt wordt bovendien muzikaal opgeluisterd.

Iedereen is van harte welkom! Met name voor kinderen is een bezoek aan de markt heel leerzaam. Er zijn geen kosten aan verbonden. De markt vindt plaats op de eerste Blauwvingerdag, woensdag 10 juli 2019 van 11:00 tot 16:00 uur op het Broerenkerkplein te Zwolle.