Help ons het konijnenverblijf te realiseren, word vriend!

De vrijwilligers van de werkgroep dieren willen heel graag een nieuw verblijf voor de konijnen. Zij merken namelijk dat de kinderen uit onze wijk Stadshagen graag contact willen maken met de konijnen en in de huidige situatie is dat moeilijk voor elkaar te krijgen. In dit toekomstige verblijf zullen dan ook cavia’s een onderkomen krijgen en creëren we de mogelijkheid om de konijnen en cavia’s te knuffelen.

In samenwerking met de architect van de Stadshoeve, Sara van Popta van 19 Het Atelier, Hornbach Helpt en aannemer van Werven (ook bouwer van ons speelkasteel) is een prachtig konijnenverblijf geheel kosteloos ontworpen en worden nu de eerste stappen gezet om het te gaan bouwen. Als stichting hebben we hiervoor een bedrag beschikbaar kunnen stellen, maar dat is nog niet genoeg om het totaalconcept uit te voeren. En aan een half konijnenverblijf hebben we natuurlijk niks.

Jij kunt ons helpen om dit verblijf te helpen bouwen door Vriend van de Stadshoeve te worden. Met deze jaarlijkse financiële bijdrage als vriend kunnen we het verblijf bouwen, maar ook in de aankomende jaren onderhouden. Kunnen we op je rekenen? Scan deze QR code en word nu vriend of ga naar www.parkdestadshoeve.nl/steun-ons/vriend-van-de-stadshoeve