Nieuw – Educatieve borden over de dieren

Dieren welzijn 2 oktober 2021 6

In het kader van dierendag heeft Park de Stadshoeve op zaterdag 2 oktober een gezellige dag georganiseerd met onthulling van educatieve borden over de dieren.

Een initiatief van meerdere wijkboerderijen en kinderboerderijen waarin educatie over de dieren centraal stond heeft geresulteerd in prachtige educatieve borden die op zaterdag 2 oktober werden onthuld door Wethouder William Dogger van Gemeente Zwolle. Op deze borden staat informatie over de dieren, wat ze eten en hoe zij zich gedragen. Ons doel is de kinderen en ouders bewust maken van de verzorging en het welzijn van de dieren op ons park.

Het was een zeer gezellige, mooie en zonnige ochtend die wij tevens aangrepen om nog wat klussen te voltooien zoals onderhoud aan de blotevoetenpaden. Voor de kinderen hadden wij een leuke speurtocht uitgezet in het park en er kon tegen betaling een ritje op de ezel gemaakt worden. Al met al een super educatieve en actieve ochtend in de wijk Stadshagen.

De educatieve borden zijn inhoudelijk gemaakt door de vrijwilligers Dierenteam Zwolle en ontworpen door grafisch vormgever Merlijn Enserink. De borden zijn gesponsord vanuit NME gemeente Zwolle

 

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Jestaaterop

Dieren welzijn 2 oktober 2021 6Dieren welzijn 2 oktober 7

Dieren welzijn 2 oktober 7Dieren welzijn 2 oktober 2021 2

Dieren welzijn 2 oktober 2021 3Dieren welzijn 2 oktober 2021 4

Dieren welzijn 2 oktober 2021 5Dieren welzijn 2 oktober 2021