Paasei zoeken op 2e paasdag

Paaseieren zoeken

Op maandag 1 april organiseren wij weer het jaarlijkse paaseieren zoeken in Stadshagen. Omdat wij onze vrienden willen bedanken voor hun steun, krijgen zij vanaf 14 maart de eerste kans om zich in te schrijven voor één van de rondes.

Voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar

Er worden twee rondes georganiseerd. De eerste ronde is om 10:00 uur en de tweede ronde is om 11:00 uur. Een kaartje kan je als vriend van de Stadshoeve kopen voor €2,50 per kind. Er worden twee velden ingericht. Het eerste veld is geschikt voor 2 tot en met 5 jaar en het tweede veld is voor 6 tot en met 9 jaar.

Trots op sponsor Bonbonnerie Borrel

Ook dit jaar willen wij graag onze sponsor Bonbonnerie Borrel in de spotlights zetten. Dit jaar hebben zij voor alle deelnemers een heerlijke verrassing geregeld. Dat belooft naast een actieve speurtocht ook nog een heerlijk cadeautje!

Eerste keuze en vrije verkoop

Vanaf maandag 14 maart ontvangen onze vrienden een mail met uitnodiging om de kaarten te kopen. De kaarten die over zijn zullen vanaf 26 maart in de verkoop komen voor €3,- per kaartje. Wil jij zeker zijn van jouw plekje tijdens het paaseieren zoeken? En ben jij nog geen vriend van de Stadshoeve? Meld je dan via onze website aan als vriend én ook jij zal donderdag 14 maart de uitnodiging ontvangen!

Wat doen wij met jouw steun?

Wij zijn onze vrienden enorm dankbaar. Mede dankzij jullie steun kunnen wij ons park openhouden. Wij zijn een stichting en alleen met de wijkbewoners redden wij het. De gemeente heeft ons als doel gesteld om in 2026 onafhankelijk van subsidies te zijn en daarvoor hebben wij alle hulp uit de wijk nodig. Kom jij vaak in ons park en ben je nog geen vriend? Help ons dan door vriend te worden!