Terugblik 2020

Aan het einde van het jaar kijk je toch nog even terug op wat er allemaal is gebeurd en gedaan gedurende het jaar. Onze vier grote evenementen konden helaas niet doorgaan, maar we hebben zeker niet stilgezeten. Ondanks de bijzondere omstandigheden hebben we heel wat kunnen realiseren met al onze vrijwilligers en partners.

Om maar wat te noemen: Er is dit jaar een nieuwe schuilstal in de rustweide gebouwd, omdat de oude schuilstal plaats moest maken voor het project De Kastanjetuin. We hebben in de weides op het park extra klaphekken geplaatst, zodat bezoekers nog makkelijker bij de dieren kunnen komen. Er zijn drie grote schaduwdoeken geplaatst in speeltuin de Hummelhoeve, zodat er aankomende zomer voldoende schaduw is voor de kinderen. De frontstallen zijn voorzien van windbreekdoeken, zodat de dieren meer beschut staan. En in de moestuin zijn extra kweekbakken gemaakt voor onze collega’s van Frion.

Daarnaast hebben we onze vrienden kunnen trakteren op een groentepakket tijdens burendag, hebben we samen met de bistro twee keer een succesvolle online bingo georganiseerd, hebben we het voorleesuurtje door laten gaan via een online concept en hebben heel veel mensen nog steeds ontzettend genoten van ons mooie park.