Vacature Bestuur

Bestuur en Gerben

Voor stichting de Stadshoeve zijn wij op zoek naar een vijfde bestuurslid in de rol van algemeen bestuurslid. De rol van bestuurslid is een vrijwilligersfunctie. Samen met de andere vrijwilligers van stichting de Stadshoeve is het bestuur verantwoordelijk voor het beheren en exploiteren van Park de Stadshoeve.
Het bestuur houdt zich bezig met verschillende taken, zoals onder andere:
• het beheer en onderhoud van het pand en het park,
• het beoordelen van diverse wensen van de verschillende werkgroepen op gebied van veiligheid en financiële haalbaarheid,
• het onderhouden van relaties met de verschillende huurders op ons park,
• het onderhouden van contact met de gemeente Zwolle rondom onder andere de prestatieafspraken en de bruikleen van het terrein.
Het bestuur vergadert nu één keer per twee weken op woensdagavond en er wordt van het algemeen bestuurslid verwacht bij deze bestuursvergaderingen aan te sluiten. Daarnaast ben je als bestuurslid actief betrokken bij evenementen en klusochtenden. Uiteraard kun je niet overal bij zijn, maar daar waar mogelijk zijn bestuursleden actief betrokken bij dergelijke activiteiten en werkzaamheden.
Daarom zoeken wij iemand die affiniteit heeft met vrijwilligerswerk, woonachtig is in stadsdeel West (Stadshagen, Westenholte, Spoolde) en het naast bestuurlijke taken ook leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken als er concrete klussen te doen zijn op het park.
Ben jij degene die we zoeken? Maak je interesse kenbaar via de mail (info@parkdestadshoeve.nl), zodat we eens kennis kunnen maken met elkaar.