Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

De stichting van Park de Stadshoeve is op zoek naar enthousiastelingen voor diverse functies en taken. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar vrijwilligers:

  • die met frisse ideeën en helpende handen onze bestaande werkgroepen willen versterken
  • die zich willen bezighouden met onderhoud van de geuren en kleurentuin
  • die willen aansluiten bij het klusteam
  • die activiteiten in onze educatieruimte willen ondersteunen of begeleiden

Voel jij je aangesproken en heb jij wat vrije tijd die je graag wilt inzetten voor Park de Stadshoeve, maak je dan nu kenbaar via info@parkdestadshoeve.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en gaan graag in gesprek.

Park de Stadshoeve staat midden in de wijk Stadshagen en als vrijwilliger kom je in contact met kwetsbare groepen gedurende je vrijwilligerswerk. Daarom heeft Stichting de Stadshoeve een aannamebeleid en een gedragscode opgesteld en wordt er van elke vrijwilliger gevraagd om een VOG over te leggen.  

Neem ook gerust een kijkje op www.parkdestadshoeve.nl, dan kun je zien en lezen wat een bijzonder project dit is. Een project waar jij toch ook onderdeel van wilt zijn?