Paaseieren zoeken bij Park de Stadshoeve

Paaseieren zoeken

Vanaf dinsdag 26 maart 2024 kan iedereen voor €3,- een kaartje kopen bij Bistro de Stadshoeve voor hét paasevenement van de wijk: Paaseieren zoeken bij Park de Stadshoeve. Dit jaar pakken wij het anders aan dan eerdere jaren en wij vertellen je graag wat wij gewijzigd hebben.

Paasei zoeken in Stadshagen Zwolle tot en met 9 jaar

In tegenstelling tot eerdere jaren hebben wij besloten om het evenement open te zetten voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar. Er worden twee velden ingericht. Het eerste veld is van 2 tot en met 5 jaar en het tweede veld is voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar. Er zijn twee tijdstippen, kies uit starten om 10:00 uur en starten om 11:00 uur.

Iedereen wint bij deze paasei wedstrijd

Eerdere jaren was er een prijs voor de kinderen die de meeste paaseieren vonden. Dit jaar hebben wij daar verandering in aangebracht. Onze sponsor Bonbonnerie Borrel was het met ons eens en daarom krijgen alle deelnemers een mooi prijsje voor het deelnemen aan het paaseieren zoeken. Iedereen mag met het toegangsticket maximaal 5 eieren zoeken. Vindt jouw kind een gekleurd ei? Dan wint hij/zij een extraatje. Hierbij is de voorwaarde dat je maximaal 1 gekleurd ei mag oprapen en dus maximaal 1 extraatje per kind.

Koop je kaartje vanaf 26 maart 2024

Er zijn in totaal maximaal 160 kaartjes te koop waarvan wij tot op heden al 65 verkocht hebben. Heb je interesse in een kaartje? Wacht dan niet te lang, want op=op. Vanaf dinsdag 26 maart kan je bij Bistro de Stadshoeve je kaartje kopen voor slechts €3,- per kaartje.

Geluisterd naar de deelnemers van eerdere jaren

Wij willen deze berichtgeving graag afsluiten met de mededeling dat wij de bovenstaande wijzigingen hebben doorgevoerd na aanleiding van feedback van de deelnemers in eerdere jaren. Wij kregen veelvuldig terug gekoppeld dat er een aantal zeer fanatieke deelnemers waren die alle eieren al hadden geraapt. Dit zorgde voor teleurstelling bij die kindjes die het zoeken lastiger vonden. Omdat wij juist het samen zijn en de verbinding belangrijk vinden hebben wij daarom besloten om het wedstrijd element uit ons paasevenement te halen. Uiteraard ligt de uitdaging dit jaar op het vinden van de gekleurde eieren waarbij je dus maximaal 1 gekleurd ei per kind mag oprapen.

Laten wij met z’n allen een geweldig paasevenement maken in onze mooie wijk. Kom jij ook paaseieren zoeken?