Voorzomer markt zoekt ondernemers

Kramen tijdens de voorjaarsmarkt 2023

Op zaterdag 1 juni 2024, tussen 10:00 en 17:00 uur organiseren wij samen met Bistro de Stadshoeve een gezellige Voorzomer markt op ons Park. Wij zijn op zoek naar ondernemers met een mooie dienst of product die zichzelf willen presenteren op deze markt. Er zullen zo’n 20 kramen beschikbaar zijn op onze markt en wij zorgen voor een juiste regie op type ondernemer. Wij willen namelijk voorkomen dat je er met alleen maar concurrenten staat. Juist de diversiteit van kraampjes zal de markt aantrekkelijker maken om te bezoeken.

Workshops, BBQ wedstrijd en meer

Tijdens de voorzomer markt zullen wij diverse activiteiten op ons Park organiseren. Zo zal er een muzikale omlijsting zijn, organiseren wij diverse workshops én zal er een heuse BBQ-wedstrijd zijn op ons park. Het belooft een dag vol ontmoeting, verbinding en gezelligheid te worden waar jij als lokale ondernemer absoluut aanwezig wilt zijn.

Wij zullen alles doen aan promotie

Natuurlijk helpt het altijd als jij zelf aankondigt dat jij op onze markt aanwezig bent, maar wij zullen er ook alles aan doen om Stadshagen (en Zwolle) te attenderen op onze voorzomer markt. Zo hebben wij al billboards in Stadhagen geregeld waarop wij aankondigen dat deze mooie markt er is én zullen wij onze eigen online marketing inzetten om het woord te verspreiden. Wij verwachten dan ook een mooie aanloop tijdens deze dag.

Jouw lokale succes – Meld je aan!

Wat kost het? En wat krijg je ervoor terug?

  • Je krijg een groot kraampje die wij al voor je opzetten.
  • Jouw bedrijf krijgt aandacht middels 1 bericht op onze sociale media platformen (Facebook & Instagram). Voorwaarde is dat jij een afbeelding aanlevert met tekst.
  • Zodra alle deelnemers bekend zijn zullen wij een blog op onze website schrijven met een hyperlink naar jouw website. Wij zullen zorgen dat deze gevolgd kan worden zodat het meetelt in een linkbuilding voor jouw online zichtbaarheid.

En dat allemaal voor maar € 45,- (ex BTW)! Een koopje en een kans die je niet wilt laten schieten. Wacht dus niet te lang en stuur een mailtje naar info@parkdestadshoeve.nl als je interesse hebt. Wij zullen de aanmeldingen op basis van binnenkomst behandelen. Zoals gezegd zullen wij de diversiteit van onze kraampjes garanderen. Hopelijk mogen wij je binnenkort verwelkomen als deelnemer!