Koop Frisse Frits in Viezevlekjesland

Het kinder(voor)leesboek Frisse Frits in Viezevlekjesland stimuleert het buitenspelen waardoor kinderen lekker kind kunnen zijn. Daarom past dit boek zo goed bij Park de Stadshoeve.

Dit leuke kinderboek met prachtige tekeningen kost € 13,95, maar als je het bij ons besteld gaat € 1,95 van het boek naar Park de Stadshoeve.

Alle bestelde boeken kunnen op zaterdag 7 oktober om 10.00 uur bij de Park de Stadshoeve worden opgehaald en worden door de schrijver zelf uitgedeeld.

Het verhaal:

Frits is een jongen die nooit vies wordt. Zijn zeven broers worden juist heel snel vies. Ze klauteren in bomen, stoeien op het gras, vallen in sloten, in de modder en soms ook in koeienvlaaien. Frits speelt nooit met zijn broers. Hij blijft veel liever schoon. Zijn broers noemen hem daarom frisse Frits. In een nacht krijgt Frits een bijzondere droom waarin hij Grasgrietje, Mayomannetje en Moddermonstertje ontmoet. De drie gekke figuren moedigen Frits aan om leuke dingen te doen en lekker vies te worden. Zal Frits met ze gaan spelen?

“Foto’s”

Bestel hier het boek:

“Bestelformulier en betalen ongeveer hetzelfde als bij ‘Aanmelden als vriend’, alleen dan nog extra ‘Aantal boeken: ..” + automatisch uitrekenen?”